Afl. 2 HG: Chantal genas van ME/CVS

Chantal genas van ME

Chronische vermoeidheid: Chantal kampte er jarenlang mee. Op haar achttiende kreeg zij de ziekte van Pfeiffer en al vertelde de huisarts na een paar maanden dat ze vanzelf zou herstellen, ze bleef doodmoe. In aflevering 2 van mijn podcast ‘Helende gesprekken’ praat ik met Chantal. Lange tijd functioneerde zij op wilskracht, terwijl haar lichaam eigenlijk niet meer kon. Totdat een consultant zei dat ze niet wist wie ze écht was en haar doorstuurde naar een aurareader. Dit werd het begin van een intense zoektocht naar genezing, die uiteindelijk helend blijkt…

Je vindt ‘Helende gesprekken’ op Spotify, Apple Podcasts, YouTube of elk ander podcastkanaal.

Ook benieuwd naar míjn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.