Afl. 3 HG: Sterre wil nog meer vertellen

Stephanie en Sterre

Deze week in ‘Helende gesprekken’ een update van mijn eigen dochter Sterre (15). Toen ik mijn eerste podcastserie ‘Mijn helende verhaal’ aan het maken was, gaf Sterre aan dat zij graag een toegift wilde schrijven. Dat deed ze: deze kun je hier bekijken. Maar na het luisteren van de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ vroeg Sterre of ze nog meer over zichzelf en haar beleving mocht vertellen. Uiteraard zei ik ja en daarom zitten wij in aflevering 3 samen aan tafel.

Let op: deze aflevering kun je beter óók kijken en niet alleen luisteren, want Sterre typt met haar ogen op een spraakcomputer en dat duurt even. Als je kijkt, zie je wat er gebeurt in de stiltes waarin Sterre typt… Bekijk aflevering 3 op YouTube of Spotify!

Volgende week donderdag ben ik er weer: dan interview ik journalist en auteur Nynke Sietsma over (onder andere) de droom die zij had vlak voor het overlijden van haar zoontje Berend (4). Hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.