Afl. 1 en 2 ‘Mijn helende verhaal’

Zwanger
Twee foto’s uit de oude doos, want aflevering 1 en 2 van m’n podcastserie ‘Mijn helende verhaal’ staan nu online!
In #1 vertel ik hoe ik opgroeide als sensitief kind en op m’n negentiende kennismaakte met Reiki, wat mijn leven kleurde. Iets later dook ik als tijdschriftjournalist de spirituele wereld in én ontmoette ik onverwacht mijn grote liefde Mark. Exact een jaar daarna raakte ik zwanger van onze dochter Sterre. Medisch gezien verliep alles volgens het boekje, maar naarmate mijn buik groeide, kreeg ik steeds meer last van zware, verwarrende voorgevoelens…
In #2 vertel ik verder over mijn bevalling van Sterre, die helaas anders afliep dan gehoopt. Twee dagen na Sterres geboorte beleefden Mark en ik de ergste dag van ons leven: artsen vertelden dat een MRI-scan van haar hersenen moest uitwijzen of Sterre mocht blijven leven of niet… Gelukkig bleek het eerste het geval: Sterre leeft… en hóe!
Je vindt mijn podcastserie op Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.
Aflevering 3 en 4 volgen aanstaande maandag en donderdag! Veel liefs, Steph.
Mama en Sterre

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.