Afl. 3 en 4 ‘Mijn helende verhaal’

Sterre 1 jaar

Heb jij al geluisterd? Aflevering 3 en 4 van m’n podcastserie ‘Mijn helende verhaal’ staan nu online!

In #3 vertel ik hoe wij met onze baby Sterre in de Nederlandse revalidatiewereld terechtkomen, waar dingen anders gaan dan wij verwachtten. Als Sterre één jaar wordt, plak ik een Post-it in mijn agenda waarop ik schrijf: Als mijn kind niet kan lopen en praten, wil ik hier dan nog wel zijn? Het antwoord hoor je in deze aflevering…

In #4 praat ik verder over hoe wij met Sterre naar een Oekraïense kliniek gaan, waar meer mogelijk blijkt dan in Nederland… Ook ontmoet ik mijn gids én ik raak zwanger van ons tweede kindje, wat heel spannend is na wat wij met Sterre hebben meegemaakt. Hoe dit afloopt? Je vindt mijn podcast op Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.

Aflevering 5 en 6 volgen aanstaande maandag en donderdag! Veel liefs, Steph.

 

Sterre en Sietse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.