Afl. 7 HG: Corlien maakte een wonder mee

wonder

Wonderen hebben mij altijd gefascineerd… Deze week praat ik in mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ met Corlien, die iets meemaakte wat als een wonder kan worden omschreven.

Op haar 49e krijgt Corlien de diagnose ‘ziekte van Parkinson’ en helaas krijgt ze niet veel later ook nog een hartinfarct, waardoor ze snel achteruitgaat. Ze belandt in een rolstoel en neemt stap voor stap afscheid van het leven. Maar dan gaat ze in 2012 met Pasen naar een conferentie, waar – voor Corlien onverwacht – wordt gevraagd of de aanwezigen willen bidden voor mensen die ziek zijn. Eigenlijk heeft Corlien er vrede mee dat ze binnenkort zal sterven, tót er iets heel bijzonders gebeurt…

Je vindt ‘Helende gesprekken’ op YouTube, Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.

Kijk voor meer informatie over Corlien op https://www.pppopleidingen.nl/corlien-doodkorte.html

Ook benieuwd naar mijn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.