Afl. 5 HG: Tim kent de helende kracht van lopen

Helende gesprekken 5

Wat is er zo helend aan wandelen en aan (af en toe) alleen zijn? In aflevering 5 van mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ praat ik over dit onderwerp met Tim Voors. Tim liep de meest indrukwekkende tochten: van de 88 Temples Trail van 1200 km. door Japan tot de Pacific Crest Trail van 4286 km. door Noord-Amerika en de Te Araroa Trail van 3000 km. door Nieuw-Zeeland, Tim heeft ze op z’n naam staan. Maar waarom loopt hij zo graag en kan hij iedereen aanraden om er gewoon mee te beginnen? Tim vertelt het in deze aflevering!

Je vindt ‘Helende gesprekken’ op YouTube, Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.

Kijk voor meer informatie over Tim op www.timvoors.nl.

Ook benieuwd naar mijn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.