Afl. 22 HG: Mireille werkt als medium en paragnost

Helende gesprekken

In mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ praat ik deze week met Mireille van Rijn. Sinds vijftien jaar werkt Mireille als succesvol medium en paragnost, waarbij ze naast haar mediamieke gaven ook Tarot-, Lenormand-kaarten én astrologie gebruikt om rake voorspellingen te doen. Maar het was een worsteling en zoektocht om zover te komen: nadat Mireille jaren geleden twee ernstige ongelukken kreeg, barstte haar heldervoelendheid als een vulkaan open, maar moest ze eerst leren om met haar gaven om te gaan. Ondertussen moest ze ook de moed en kracht vinden om uit de toxische relatie met de vader van haar zoon te stappen en haar zoon verder alleen op te voeden. In dit helende gesprek vertelt Mireille hoe dit alles is gelukt en hoe zij nu een bloeiende praktijk én telefoonlijn runt. Kijk voor meer informatie op www.mireilleweetmeer.nl of YouTube @Mireilleweetmeer.

‘Helende gesprekken’ staat op YouTube, Spotify, Apple Podcasts en elk ander podcastkanaal.

Ook benieuwd naar mijn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.