Afl. 20 HG: Stephanie ging twee jaar op wereldreis

Helende gesprekken

In mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ praat ik deze week met Stephanie Beumer. Als puber had Stephanie het moeilijk: ze voelde zich anders dan anderen, liep vast op school en kreeg depressieve gedachten. Op haar eenentwintigste smeekte ze haar huidige man Sander om haar ‘uit huis te halen’. Zo geschiedde en al snel daarna raakte Stephanie zwanger van hun eerste kind.

Dochter Sanaa werd geboren, maar Stephanie voelde zich nog niet goed en besefte dat ze op deze manier niet de moeder kon zijn die ze voor haar dochter wenste. Een opleiding tot coach bood uitkomst: deze ging Stephanie volgen en stap voor stap ‘heelde’ zij. Ze kreeg er twee zoontjes bij, maar ook haar kinderen pasten niet alledrie even goed in het (school)’systeem’. Stephanie besloot het roer om te gooien en haalde haar man over om met z’n vijven met een camper op wereldreis te gaan. Hoe dit verliep en wat de reis bracht, hoor je in dit helende gesprek!

Ga voor meer informatie over Stephanie Beumer naar haar Instagram @sjesontour of Facebook @Stephanie Beumer-Veulemans

‘Helende gesprekken’ staat op YouTube, Spotify, Apple Podcasts en elk ander podcastkanaal.

Ook benieuwd naar mijn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.