Afl. 13 HG: Greet vertelt over PostTraumatische Groei

Helende gesprekken

In mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ praat ik deze week met Greet Vonk: coach, spreker, auteur én wetenschapper op het gebied van PostTraumatische Groei. De meeste mensen kennen het begrip Posttraumatische stress-stoornis (PTSS), maar het is Greets missie om juist PostTraumatische Gróei (PTG) bekender te maken. Want kennen we niet allemaal voorbeelden van ‘sterker worden door ellende’ en zware levenservaringen die ons uiteindelijk juist – ondanks verdriet en pijn, die ook blijvend kunnen zijn – veel wijzer maken?

In dit boeiende gesprek vertelt Greet over haar boeken, haar praktijk waarin zij mensen helpt om van ‘klacht naar kracht’ te gaan en haar visie. Kijk voor meer informatie op www.sterkerdoorellende.nl en ga voor de aflevering van Greets podcast met oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl over antidepressiva naar deze link op Spotify.

Je vindt ‘Helende gesprekken’ op YouTube, Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.

Ook benieuwd naar mijn verhaal? Luister dan de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ via jouw favoriete podcastkanaal, plus de toegift van mijn dochter Sterre.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.