‘Brus en zus’ in Vriendin

Stephanie in Vriendin

Op 8 december stonden Sterre, Sietse en ik met een groot interview op de pagina Vrouw van de Telegraaf, over ons nieuwe boek brus en zus.
En deze week staan we in Vriendin (nr. 02), het blad waar ik jaren bij werkte en later ook een column voor schreef over ons leven met Sterre. Fijn, want we willen zoveel mogelijk mensen informeren over brus en zus. De eerste lezersreacties zijn gelukkig heel positief, daar zijn we blij mee!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Reacties

 1. Corrie v rinsum
  17 januari 2021 / 13:24

  Lieve Sterre, Sietse en Stephanie,

  Wat een ontzettend lief, mooi en hartverwarmend boek hebben jullie samen geschreven. Geweldig om te lezen wat Sterre allemaal bereikt heeft en hoe die lieve broer Sietse zijn ervaringen weet te delen. Ik ken hem natuurlijk ook als grappenmaker!
  In één keer heb ik ’t boek uitgelezen en ben er helemaal blij van geworden. Zoveel kracht en liefde…..wauw!
  En dan nog Eliane die die leuke tekeningen heeft gemaakt. Zó knap!

  Heel veel liefs van (juf) Corrie

  • skaars
   Auteur
   17 januari 2021 / 21:45

   Dankjewel voor je prachtige reactie, Corrie! Superfijn om te lezen. We hopen veel ‘licht’ te verspreiden met het boek. Alle liefs van ons!

 2. S. Mennen
  7 februari 2021 / 22:46

  Hallo Stephanie. Ik lees nu net de Vriendin en vindt het zo leuk om weer eens te lezen over jou en je gezin. Toen je columnist was las ik altijd met veel interesse jouw artikel. Ik zat en zit in hetzelfde schuitje. Mijn dochter van 10 is ook beperkt en zit in een rolstoel. Ze heeft een broer van 12. En het is zo herkenbaar wat je schrijft. Dat hij een andere jeugd heeft. Hij mag 1x in de 2 jaar mee naar haar school, naar de brusjesdag. Dacht moet even reageren. Zo herkenbaar allemaal. Ik denk dat ik het boek ook ga aanschaffen. Het ga je goed. Hartelijke groet, Shireen Mennen, mama van Nikki Mennen

  • skaars
   Auteur
   8 februari 2021 / 12:27

   Hai Shireen, dankjewel voor je reactie. Ik kan me voorstellen dat onze verhalen dan heel herkenbaar zijn voor jullie, inderdaad. Het boek zal zeker ook passend zijn, zowel voor jouw dochter als voor je zoon. Het allerbeste en hopelijk ook veel leesplezier en -herkenning gewenst! Liefs, Stephanie