Boekpresentatie ‘brus en zus’

brus en zus

Even twijfelde ik: zou ik het filmpje delen van onze boekpresentatie en de overhandiging van het eerste exemplaar van ‘brus en zus’ aan Lucille Werner? Ons verhaal is intiem…

Maar dat zijn mijn verhalen eigenlijk altijd. En mijn eerdere boeken over Sterre zijn dat zeker ook. Zowel Gefeliciteerd, het is een… gehandicapt kindje als Sterre zingt haar eigen lied én Speciale mama’s komen recht uit mijn hart. En ons nieuwe boek brus en zus heb ik zelfs samen met mijn kinderen geschreven, dat komt zo mogelijk nóg dichterbij.

Reacties van familieleden overtuigden mij. Ook onze uitreiking aan Lucille mag worden gezien. Vind je het filmpje mooi? Abonneer je dan ajb op mijn kersverse YouTube-kanaal. Er staan al een tijdje meer video’s op de planning… wordt vervolgd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.