Afl. 11 HG: Sterre en ik praten verder

Stephanie en Sterre

Deze week praat ik voor de tweede keer in mijn video-podcast ‘Helende gesprekken’ met mijn vijftienjarige dochter Sterre. Ik lees een stukje voor en Sterre leest een door haar geschreven blog voor (uiteraard met haar spraakcomputer die zij met haar ogen bedient). Sterre schrijft dat het voor haar nu niet meer voelt alsof zij een handicap heeft; hoe zit dit? Daar praten we over en Sterre legt uit welke bewustzijnsniveaus mensen volgens haar kunnen hebben. Als laatste doen wij een oproep: wie kan ons helpen om een draagbare toiletstoel (op maat) te ontwerpen, zodat wij makkelijker kunnen reizen?

Je vindt ‘Helende gesprekken’ op YouTube, Spotify, Apple Podcasts of elk ander podcastkanaal.

Ken je ons nog niet? Luister dan ook de tien afleveringen van ‘Mijn helende verhaal’ op dit kanaal, plus Sterres toegift hierop én aflevering 3 van ‘Helende gesprekken’, waarin Sterre nog meer vertelt. Laat alsjeblieft een review achter en abonneer je op deze podcast als je niets wilt missen.

Volgende week donderdag ben ik er weer met een nieuwe aflevering van ‘Helende gesprekken’, hopelijk tot dan! Liefs, Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.